Begeleid bewegen

Fysiotherapie GCN biedt begeleid bewegen aan voor mensen met een chronische aandoening, senioren en laag belastbare mensen. De trainingen worden aangeboden onder begeleiding van een beweegcoach, zodat u op een verantwoorde wijze kunt sporten.

Als u ouder wordt of een chronische aandoening heeft, kent u wellicht het belang van bewegen.
Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid: uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie en het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte. Daarnaast krijgt u door beweging meer energie en spierkracht en een beter uithoudingsvermogen. Tevens is er minder kans op overgewicht en blijven uw botten langer sterk. Hiermee werken we preventief tegen chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes mellitus, COPD, artrose, osteoporose, etc.

Begeleid bewegen heeft als voordeel dat u altijd door dezelfde beweegcoach goed en deskundig begeleid wordt, traint met een vaste groep mensen met hetzelfde niveau  en leeftijd  en u uw sociale contacten kunt onderhouden.

Naast het feit dat voldoende beweging dus positieve effecten heeft, is het vooral erg plezierig en leuk om te doen.

Indeling: Begeleid bewegen vindt plaats in groepjes van maximaal 6 personen.
Duur: Begeleid bewegen duurt 60 min per training.

Tijdstippen: Maandag van 10u30 tot 11u30, Dinsdag van 13u30 tot 14u30, woendag van 10u00 tot 11u00, 11u00 tot 12u00 en 14u30 tot 15u30

Prijs: 
– Intake Begeleid bewegen:   25,00 euro
– 1 training per week:              110,00 euro/ kwartaal
– 2 trainingen per week:         210,00 euro/ kwartaal

Betalingen dienen voor de start van het kwartaal te gebeuren.

Neem elke training schone sportschoenen, een handdoek (voor op de apparaten) en iets te drinken mee.