Fysiotherapie GCN streeft ernaar om:
  • patiënten op een actieve manier te behandelen en te begeleiden.
  • het hele pallet van fysiotherapeutische zorg te leveren of via samenwerkingsverbanden te voorzien.
  • een scala van aanverwante diensten, zoals de beweegprogramma’s en verschillende beweeggroepen voor patiënten en cliënten, aan te bieden.

Wij geloven dat bewegen u helpt om te herstellen, sterker nog wij geloven dat bewegen leidt tot genezen. De fysiotherapeut is de specialist in bewegen dus u bent bij ons op de juiste plek om gerichte oefeningen en bewegingen onder onze begeleiding te doen, die zorgen voor uw herstel en genezing.

In elke behandeling en in elk behandelplan maken wij gebruik van een actieve aanpak. Op deze manier zorgen wij er samen met u voor dat uw problemen in activiteiten zo spoedig mogelijk verminderen en genezen.

De praktijk beschikt over een grote en goed uitgeruste oefenruimte om voor iedereen en op elk niveau een aangepaste behandeling op maat te garanderen.

 

Klachtenregeling
Als fysiotherapeut proberen we u zo goed mogelijk te behandelen, te begeleiden en te adviseren. Toch kan het zijn dat u niet helemaal tevreden bent over de behandeling. Het is dan goed om uw klacht kenbaar te maken, niet alleen voor uzelf maar ook voor andere patiënten en voor de kwaliteit van ons fysiotherapeutisch handelen. Als praktijk hanteren we de klachtenregeling van Keurmerk Fysiotherapie. Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen de klachtenregeling verwijzen wij naar www.keurmerkfysiotherapie.nl.

Privacy en Persoonsgegevens
In de praktijk volgen we de Wet Bescherming Persoons-gegevens. (WBP) In deze wet staat beschreven hoe onze medewerkers met uw gegevens om dienen te gaan. Uw gegevens worden in onze administratie dusdanig bewaard, dat deze niet toegankelijk zijn voor onbevoegden. Informatie over de WBP kunt u vinden onder www.cbpweb.nl.
Ook de WGBO wordt nageleefd. Dit is de wet op geneeskundige behandelovereenkomst. Informatie over de WGBO kunt u vinden op www.rijksoverheid.nl.
Fysiotherapeuten hebben een geheimhoudingsplicht. Dit betekent dat zij vertrouwelijke informatie die ze van u krijgen of informatie waarvan ze het vertrouwelijk karakter hadden moeten begrijpen, niet aan derden mogen doorgeven zonder uw schriftelijke toestemming.