Personal Training

In de huidige maatschappij is training een belangrijk middel geworden om fit te geraken en te blijven. Training zorgt ervoor dat er beter gepresteerd kan worden in het dagelijkse leven. In diverse leeftijdsgroepen wordt training ingezet om een bepaald doel te behalen.

Hierbij valt te denken aan betere lichamelijke prestaties, toename in spiergrootte, actieve ontspanning, revalidatie, afvallen enzovoort. Naast deze lichamelijke effecten heeft training ook een positief effect op geestelijke aspecten zoals het zelfvertrouwen, mentale energie en de gemoedstoestand.  Kortom, personal training levert een grote bijdrage aan de gezondheid van de mens.

De Personal Trainer van Fysiotherapie GCN kan u helpen om een of meer van de door uw gestelde doelstellingen te behalen. Maar wat houdt personal training nu precies in?
Personal training is één op één trainen onder begeleiding van de bewegingsdeskundige die u motiveert, informeert en stimuleert om de door u gestelde doelen te behalen. De Personal Trainer zorgt ervoor dat u op verantwoorde wijze in beweging komt en verlegt samen met u de grenzen zodat u meer resultaat uit de training kunt halen dan wanneer u zelfstandig thuis sport. Door het krijgen van op maat gesneden begeleiding en persoonlijke aandacht  worden uw doelen bereikt.

De Personal Trainer zal aan de hand van een intake uw persoonlijke situatie, lichaamssamenstelling en conditie in kaart brengen zodat er  een trainingsprogramma op maat opgesteld kan worden dat voldoet aan je wensen en behoeften.  Het trainingsprogramma zal  samen met u doorlopen worden waardoor het maken en uitvoeren  van aanpassingen  vanaf het startmoment mogelijk wordt.

Indeling: Begeleiding door de Personal Trainer gebeurt individueel of per 2.
Duur: Iedere training duurt 60 min.
Tijdstippen: Tijdstippen worden in overleg met de Personal Trainer bepaald.

Prijs:
– Intake Personal Trainer: gratis
– Uurtarieven:
1 training met 1 persoon:             40,00 euro
1 training met 2 personen:           60,00 euro
10 trainingen met 1 persoon:      345,00 euro
10 trainingen met 2 personen:    520,00 euro
20 trainingen met 1 persoon:      650,00 euro
20 trainingen met 2 personen:    975,00 euro

Is uw interesse gewekt en heeft u behoefte aan meer informatie?

Allan Smeets, de Personal Trainer van Fysiotherapie GCN, staat u graag te woord.
U kan hem per mail contacteren via allan@fysiotherapiegcn.nl of telefonisch op het nummer +31 (0)46 437 4664.

Neem elke training schone sportschoenen, een handdoek (voor op de apparaten) en iets te drinken mee.