Small Group Training (SGT)

Fysiotherapie GCN biedt  Small group training aan  voor mensen die willen trainen in een kleine groep van maximaal 6 personen, waarbij persoonlijke begeleiding van de personal trainer centraal staat. Daarnaast is het een goed alternatief wanneer je de kosten van het personal trainen te hoog vindt. Small group training biedt u dus de voordelen van intensief werken met een personal trainer en de energie van een  groep, tegen een lager tarief.

Een Small group training bestaat uit maximaal 6 personen . Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Een Small group sessie duurt 90 min en de workouts  zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes. Tijdens de trainingen wordt er hard gewerkt om een maximaal resultaat te behalen.  Ik als personal trainer motiveer en stimuleer u om de persoonlijke doelstelling(en) na te streven.

De trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen. U werkt op een efficiënte en gezonde manier aan uw conditie door verschillende oefeningen zoals interval, sprints, springen en fitnessoefeningen als push ups, squats en lunges. Er wordt getraind met het eigen lichaamsgewicht in combinatie met materiaal en omgeving.
Fun, afwisseling en interactie als team staan hierbij centraal. Het is dan vooral leuk om te doen.

PRIJS

Kwartaalprijs Small Group Training

Intake :                                25,00 euro

1x per week                       125 euro
2x per week                       240 euro

Dinsdag
van 19u15 tot 20u30
Donderdag
van 19u45 tot 21u00