Sport- en ontspanningsmassage

Fysiotherapie GCN biedt naast de beweeggroepen ook sport- en ontspanningsmassages aan voor sneller herstel van de spieren na een sportieve prestatie of gewoonweg ter ontspanning.

Bewegen is belangrijk en in ons leven steeds belangrijker. Bij een druk leven en “snelle’ voeding past sport vaak niet in het rijtje. Indien we toch gaan sporten, doen we dit vaak overhaast en belasten we ons lichaam teveel. De kans op spierpijn en blessures is hierbij groot. Ook nemen we te weinig rust en ontspanning.

Massages kunnen preventief helpen bij een blessure en helpen daarnaast de (sport)prestaties te verbeteren. Daarbij is het niet per definitie zo dat een massage alleen van nut is bij sporters; ook mensen die los willen komen van de dagelijkse stress zijn gebaat bij een massage.

Sportmassage is een stevige massage, die de doorbloeding verbetert, spanning in de spieren vermindert en ervoor zorgt dat afvalstoffen beter afgevoerd worden. Voor sneller herstel of juist het voorkomen van (sport)blessures vormt sportmassage dus vaak een uitstekende oplossing.

Een ontspanningsmassage is een rustige massage, die uw lichaam en geest ontspant en heeft een verfrissende werking, zowel fysiek als mentaal. Wilt u even een moment van rust dan is een ontspanningsmassage wellicht wat voor u.

Bewegingsdeskundige Allan heeft met succes deelgenomen aan de opleiding (sport)massage (NGS) en biedt u specialistische massages aan voor zowel ontspanning als herstel. Verder krijgt u voorlichting en adviezen m.b.t. preventieve maatregelen. Zo nodig wordt hierbij de fysiotherapeut ingeschakeld. Advies en begeleiding op maat.

Indeling: Een (sport)massage gebeurt individueel.
Duur: Een (sport)massage duurt 30 of 60 min.
Tijdstippen: Tijdstippen worden in overleg met de (sport)masseur gemaakt.

Prijs: Sport massage wordt vergoed door de zorgverzekeraars Zilveren kruis (collectieve of aanvullende verzekering, beter af fit pakket en beter af sport pakket)  en FBTO (extra zorg).
.
Onze prijzen zijn als volgt:
(Sport-)massage 30min.: 22,50 euro
(Sport-)massage 60min.: 40,00 euro

Knipkaart 10x 30min. (niet persoonsgebonden):  200,00 euro
Knipkaart 10x 60min. (niet persoonsgebonden):  375,00 euro

Is uw interesse gewekt en heeft u behoefte aan meer informatie?

Allan Smeets, de (sport)masseur van Fysiotherapie GCN staat u graag te woord.
U kan hem per mail contracteren allan@houbenfysiotherapie.nl of telefonisch +31 (0)6-41877849.